Глория: Не съм чалга изпълнител
Глория: Не съм чалга изпълнител
В края на ноември Глория ще направи официално представяне на новия си албум в столичен клуб. По повод на това изпълнителката сподели в предаването "В джаза събота вечер": "Ще си изпея всички песни от новия си албум. Ще направим едно хубаво, грандиозно шоу, надявам се. Ще има много гости, мои колеги, както от моя бранш, така и поп изпълнители, с които съм в много добри приятелски отношения. Аз не деля своите колеги на поп, на "Пайнер", на"Ара"... Приятели сме и с Жоро Христов, и с Васил Найденов, и то много добри".
Глория отдавна е доказала, че е марка в попфолк жанра и еталон за редица изпълнители от по-новото поколение. Публиката никога не е гледала на нея като на чалга певица, защото с целия си репертоар, а и с поведението си Глория не прекрачва линията на добрия вкус.
"Радвам се, че ме харесват като човек, а не ме поставят в рамки като попфолк изпълнителката Глория. Рамки може би поставят хора, които никога не са идвали на мое участие, никога не са чули една моя песен и казват "чалга изпълнители". Никога не съм се срамувала от мои текстове, от това, което правя. Доста прецизно си подбирам нещата и правя това, което чувствам със сърцето си, а пък факт е, че 17 години вече съм на музикалната сцена, хората харесват моите песни, идват на моите участия. Това си е показателно, че трябва да се продължава напред и, че тези хора имат нужда от това, което правя. Не знам точно къде се поставям, но мисля, че не съм чалга изпълнител" - обяснява певицата.
Глория не крие негативното си отношение към крайностите в текстовете и в поведението на някои изпълнители и подчертава: "Не знам защо толкова евтино трябва да представят нещата някои изпълнители. Разбира се, че сексапилът продава, сексът също продава, но вече в един друг аспект, това е другата крайност. Нещата, когато са дозирани, когато са в мярка, е много по-лицеприятно и за хората, и за един изпълнител. В края на краищата ние сме певици".
DjToYs- Администратор
Similar topics
» Глория спечели „Попфолк хит“
» Глория ще изгрее „В джаза събота вечер“
» Татяна пее новата си песен на промоцията на Глория
» Глория ще изгрее „В джаза събота вечер“
» Татяна пее новата си песен на промоцията на Глория
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите