Моля регистрираите се, за да имате пълен достъп до сайта.

Join the forum, it's quick and easy

Моля регистрираите се, за да имате пълен достъп до сайта.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Глория: Не съм чалга изпълнител

Go down

Глория: Не съм чалга изпълнител Empty Глория: Не съм чалга изпълнител

Писане by DjToYs Пон Ное 28, 2011 2:24 pm

Глория: Не съм чалга изпълнител Gloriq

В края на ноември Глория ще направи официално представяне на новия си албум в столичен клуб. По повод на това изпълнителката сподели в предаването "В джаза събота вечер": "Ще си изпея всички песни от новия си албум. Ще направим едно хубаво, грандиозно шоу, надявам се. Ще има много гости, мои колеги, както от моя бранш, така и поп изпълнители, с които съм в много добри приятелски отношения. Аз не деля своите колеги на поп, на "Пайнер", на"Ара"... Приятели сме и с Жоро Христов, и с Васил Найденов, и то много добри".
Глория отдавна е доказала, че е марка в попфолк жанра и еталон за редица изпълнители от по-новото поколение. Публиката никога не е гледала на нея като на чалга певица, защото с целия си репертоар, а и с поведението си Глория не прекрачва линията на добрия вкус.
"Радвам се, че ме харесват като човек, а не ме поставят в рамки като попфолк изпълнителката Глория. Рамки може би поставят хора, които никога не са идвали на мое участие, никога не са чули една моя песен и казват "чалга изпълнители". Никога не съм се срамувала от мои текстове, от това, което правя. Доста прецизно си подбирам нещата и правя това, което чувствам със сърцето си, а пък факт е, че 17 години вече съм на музикалната сцена, хората харесват моите песни, идват на моите участия. Това си е показателно, че трябва да се продължава напред и, че тези хора имат нужда от това, което правя. Не знам точно къде се поставям, но мисля, че не съм чалга изпълнител" - обяснява певицата.
Глория не крие негативното си отношение към крайностите в текстовете и в поведението на някои изпълнители и подчертава: "Не знам защо толкова евтино трябва да представят нещата някои изпълнители. Разбира се, че сексапилът продава, сексът също продава, но вече в един друг аспект, това е другата крайност. Нещата, когато са дозирани, когато са в мярка, е много по-лицеприятно и за хората, и за един изпълнител. В края на краищата ние сме певици".
DjToYs
DjToYs
Администратор
Администратор

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите